
Ürün Standart No : TS 10932
| Alkolde Çözünmeyen Madde |
| Asitte Çözünmeyen Kül |
| Duyusal Özellikler |
| Kusur toleransları |
| Aerobik mezofilik bakteri |
| Koliform |
| E. coli |
| S. aureus |
| Salmonella |
| Maya-Küf |
| Peroksidaz Deneyi |
| Suda Çözünen Madde |
| Tip Özellikleri |
| Yabancı Madde |
Ürün Standart No : TS 10934
| Asitte çözünmeyen Kül |
| Duyusal özellikler |
| Kusur Toleransları |
| E.coli O157 |
| Listeria monocytogenes |
| Salmonella |
| Net Ağırlık Kontrolü |
| Peroksidaz Deneyi |
| Yabancı Madde |
| – |
| – |
| – |
| – |
| – |
Ürün Standart No : TS 11166
| Asitte Çözünmeyen Kül |
| Duyusal Özellikler |
| Fiziki Özellikler |
| Kusur Toleransları |
| E.coli O157 |
| Listeria monocytogenes |
| Salmonella |
| Peroksidaz Deneyi |
| Yabancı Madde |
| – |
| – |
| – |
| – |
| – |
Ürün Standart No : TS 11241
| Asitte Çözünmeyen Kül |
| Duyusal Özellikler |
| Fasulyede alınmamış uç ve kılçıklar ile bamyada baş, biberde tohum ve sap , patlıcan ve kabağın soyulmuş kabuk kalıntıları |
| Taze fasulye oranı |
| Patlıcan oranı |
| Biber oranı |
| Domates oranı |
| Sakız kabağı oranı |
| Taze Bamya Oranı |
| Diğer Sebzelerin Oranı |
| E.coli O157 |
| Listeria monocytogenes |
| Salmonella |
| Peroksidaz Deneyi |
| Yabancı Madde |
| – |
| – |
Ürün Standart No : TS 11241
| Asitte Çözünmeyen Kül |
| Boy Özellikleri ve tolerans |
| Duyusal Özellikleri |
| Kusur Toleransı |
| Aerobik mezofilik bakteri |
| Koliform |
| E.coli |
| S. aureus |
| Salmonella |
| Küf |
| Net Ağırlık Kontrolü |
| Peroksidaz Deneyi |
| Yabancı Madde |
| – |
| – |
| – |
| – |
| – |
| – |
Ürün Standart No : TS 11322
| Çözünür Katı Madde |
| Arsenik |
| Bakır |
| Çinko |
| Demir |
| Kalay |
| Kurşun |
| Mikrodalga Yakma Yöntemi ile Numune Hazırlama |
| Duyusal Özellikler |
| Etil Alkol |
| Formol Sayısı |
| Hidroksimetilfurfural (HMF) |
| Kaba Pulp Oranı |
| Koruyucu Madde |
| Laktik Asit |
| Toplam Asitlik |
| Uçucu Asit |
| Uçucu Yağ |
| Yabancı Madde |
Ürün Standart No : TS 11378
| Duyusal ve Fiziksel Özellikler |
| Süt Yağı-Bitkisel yağ aranması |
| Tip Özellikleri |
| Toplam kuru madde (su esaslı ürünlerde) |
| Yağ |
| Yağsız Süt Kuru Maddesi (sütlü buzlarda) |
| Yabancı Madde |
| – |
| – |
| – |
| – |
| – |
| – |
| – |
Ürün Standart No : TS 12981
| Duyusal |
| Üst malzeme oranı |
| Hamur oranı |
| Şarküteri mamulleri oranı |
| Rutubet |
| Tuz |
| Yağ |
| – |
| – |
| – |
| – |
| – |
| – |
| – |
Ürün Standart No : TS 12980
| Duyusal Özellikler |
| Yabancı Madde |
| İç malzeme oranı |
| İç Malzemede Protein Oranı |
| Koagulaz pozitif stafilokoklar |
| Sülfit indirgeyen anaerob bakteri |
| Salmonella |
| Rutubet |
| Tane Sayısı |
| Tuz |
| Soya Aranması |
| Yağ Miktarı |
| Histolojik Muayene |
| Serolojik Muayene |
Ürün Standart No : TS 13637
| Yabancı madde |
| Duyusal Özellikler |
| Patates(yan kenar uzunluğu) |
| Havuç(yan kenar uzunluğu) |
| Bezelye oranı |
| İsteğe bağlı diğer sebzelerin oranı |
| % 10’luk HCl ‘de çözünmeyen kül miktarı |
| Peroksidaz |
| – |
| – |
| – |
| – |
| – |
| – |
Ürün Standart No : TS 5392
| Boyut ve Toleranslar |
| Brix (Şekerlide) |
| Duyusal Özellikler |
| Kusur Töleransları |
| Maya-Küf |
| – |
| – |
| – |
| – |
| – |
| – |
| – |
| – |
| – |
Ürün Standart No : TS 8642
| Asitte Çözünmeyen Kül |
| Boyut ve Toleranslar |
| Duyusal Özellikler |
| Ekstrakte Yağda Asitlik |
| Ekstrakte Yağda Oksi Yağ Asitliği |
| Kusur Toleransları |
| E.coli O157 |
| Listeria monocytogenes |
| Salmonella |
| Peroksidaz Deneyi |
| Sınıf Özellikleri |
| Sınıf Toleransları |
| Tip Özellikleri |
| Yağ Miktarı |
Ürün Standart No : TS 8644
| Alkolde Çözünmeyen Maddeler |
| Asitte Çözünmeyen Kül |
| Boyut ve Toleranslar |
| Duyusal Özellikler |
| Kusur Toleransları |
| E.coli O157 |
| Salmonella |
| Listeria monocytogenes |
| Peroksidaz Testi |
| Yabancı Madde |
Ürün Standart No : TS 1074
| Asitte Çözünmeyen Kül |
| Duyusal Özellikler |
| Kusur Toleransları |
| E.coli O157 |
| Listeria monocytogenes |
| Salmonella |
| Net Ağırlık Kontrolü |
| Peroksidaz Deneyi |
| Fiziksel Özellikler |
| – |
Ürün Standart No : TS 9496
| Asitte Çözünmeyen Kül |
| Duyusal Özellikler |
| E.coli O157 |
| Listeria monocytogenes |
| Salmonella |
| Nebati Madde Kalıntısı |
| Peroksidaz Deneyi |
| Tip Özellikleri |
| Yabancı Madde |
| – |
Ürün Standart No : TSEK 365
| Genel Özellikler |
| Kurşun |
| Civa |
| Kadmiyum |
| Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
| Özür toleransları |
Ürün Standart No : TSE K 210
| Duyusal Özellikler |
| Peroksidaz |
| Asitte Çözünmeyen Kül |
| Kusur toleransları |
| – |
| – |