Ürün Standart No : TS 1771
Aflatoksin |
Bozuk Tane |
Buruşuk Tane |
Değişik tip ve kökenli tohumlar |
Genel Özellikler |
Parça ve Kırık Tane |
Rutubet |
Tip özellikleri |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 1917
Aflatoksin |
Boy Toleransları |
Duyusal Özellikler |
Grup Özellikleri |
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı |
Kusur Toleransları |
Aerobik mezofilik bakteri |
Maya-Küf |
Koliform |
Fekal Koliform |
Salmonella |
S. aureus |
Rutubet |
Serbest Yağ Asitleri |
Yabancı Madde |
Ürün Standart No : TS 3074/2015
Asitte Çözünmeyen Kül |
Boyut ve Toleranslar |
Genel Özellikler |
Grup Özellikleri |
İç Fındık Özellikleri |
Kabuk Özellikleri |
Rutubet (Kabuklu) |
Yabancı Madde |
Rutubet (Kabuksuz) |
Sınıf Özellikleri |
Toleranslar |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 3075
Asitte Çözünmeyen Kül |
Genel Özellikler |
Kalite Toleransları |
Sınıf Özellikler |
Boy Özellikler |
Grup Özellikler |
Rutubet |
Yabancı Madde |
– |
Ürün Standart No : TS 310
Asitte Çözünmeyen Kül |
Elek Analizi |
Serbest Yağ Asitleri |
Peroksit Değeri |
Genel Özellikler |
Rutubet |
Sınıf Özellikleri |
Tip Özellikleri |
Yabancı Madde |
Ürün Standart No : TS ISO 7911
Boyut ve Toleranslar |
Genel Özellikler |
Özür Toleransları |
Tip Toleransları |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS ISO 7911
Boyut ve Toleranslar |
Genel Özellikler |
Özür Toleransları |
Tip Toleransları |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 13232
Genel Özellikler |
Rutubet |
Ekstrakte Yağda Peroksit |
Sınıf özellikeri |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 1280
Grup Özellikleri |
İşaretleme |
Asitte Çözünmeyen Kül Miktarının Tayini |
Boyut ve Toleranslar |
Değerlendirme |
Genel Özellikler |
Rutubet |
Sınıf Özellikleri |
Ürün Standart No : TS 1279
Asitte Çözünmeyen Kül Miktarının Tayini |
Boy özellikleri |
Boyut ve Toleranslar |
Tuz |
Genel Özellikler |
Grup Özellikleri |
Sınıf Özellikleri |
Rutubet |
Randıman muayenesi |
Ürün Standart No : TS 3410
Diğer Çeşitlerden Taneler |
Gelişmemiş Tane |
Genel Özellikler |
Özürlü Tane |
Rutubet |
Sap Parçası |
Şekerlenmiş Tane |
Yabancı Madde |
Zenep Çöpü |
Ürün Standart No : TS 3411
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 3687 ISO 7703
Asitde Çözünmeyen Kül |
Bozulmuş Meyve |
Böcek Vurgunu |
Değerlendirme |
Duyusal Özellikler |
Fermantasyon |
Ham Meyve |
Renk |
Renkten Sapma |
Rutubet |
Sınıf Özellikleri |
Yabancı Madde |
Ürün Standart No : TS ISO 6479
Rutubet |
Böcek veya Kemirici Yenik |
Olgunlaşmamış,Buruşuk |
Acı Ağırlıkça |
Yabancı Madde |
Kırık |
Genel Özellikler |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 485
Boyut ve Toleranslar |
Değerlendirme |
Genel Özellikler |
Grup Özellikleri |
Hidroklorik Asitte Çözünmeyen Kül |
Kükürtdioksit |
Rutubet (vakumlu) |
Sınıf Özellikleri |
Tip Özellikleri |
Yabancı Madde |
– |
Ürün Standart No : TS 541
Bir Örneklik |
Boyut ve Toleranslar |
Değerlendirme |
Genel Özellikler |
Grup Özellikleri |
HCI’de Asitte Çözünmeyen Kül |
Kütle Toleransları |
Rutubet (Vakumlu) |
Sınıf Özellikleri |
Sınıf Toleransları |
Tip Özellikleri |
Yabancı Madde |
Ürün Standart No : TS 7420
Genel Özellikler |
Rutubet |
Sınıf Özellikleri |
Toleranslar |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 1204
Boy Özellikleri |
Boyut ve Toleranslar |
Genel Özellikler |
Hidroklorik Asitte Çözünmeyen Kül Tayini |
Rutubet |
Tip ve Sınıf Özellikleri |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 1275
Asitte Çözünmeyen Kül Miktarının Tayini |
Boyut ve Toleranslar |
Değerlendirme |
Genel Özellikler |
Rutubet |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 1276
Asitte Çözünmeyen Kül Miktarının Tayini |
Değerlendirme |
Genel Özellikler |
Rutubet |
Sınıf Özellikleri |
Tip Özellikleri |
Toleranslar |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 13194
Yapay boya aranması |
Çeşit Özellikleri |
Genel Özellikler |
Yabancı Madde |
Aerobik mezofilik bakteri |
E.coli |
Küf |
Protein |
Rutubet |
Sınıf Özellikleri |
Ürün Standart No : TS 1277
Genel Özellikler |
Rutubet |
Sınıf Özellikleri |
Toleranslar |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 12714
Genel Özellikler |
Boş Tane |
Bozuk Tane |
Boyut Özellikler |
Ham Yağ |
Rutubet |
Yabancı Madde |
Ürün Standart No : TS 1278
Asitte Çözünmeyen Kül Miktarının Tayini |
Boyut ve Toleranslar |
Çeşit Özellikleri |
Değerlendirme |
Genel Özellikler |
Rutubet |
Sınıf Özellikleri |
Ürün Standart No : TS 11998
Aflatoksin |
Çeşit Özellikleri |
Duyusal Özellikler |
Arsenik |
Bakır |
Kalay |
Kurşun |
Mikrodalga Yakma ile Numune Hazırlama |
Ekstrakte Yağda Asitlik |
Kırılmış Mısır Cipsi |
Kusurlu Mısır Cipsi |
Toplam Mezofilik Aerobik Bakteri |
Fekal Koliform |
Salmonella |
S. aureus |
Maya-Küf |
Rutubet |
Tuz |
Yağ |
Ürün Standart No : TS 12477
Duyusal Özellikler |
Hidroksimetilfurfural (HMF) |
Arsenik |
Bakır |
Çinko |
Demir |
Kalay |
Kurşun |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Kuru Meyve oranı |
Aerobik mezofilik bakteri |
Maya-Küf |
Osmofilik Maya |
Salmonella |
Rutubet |
Sakkaroz |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 12526
Boyar Madde Aranması |
Çözünür Katı Madde |
Yabancı Madde |
Duyusal Özellikler |
Glikoz |
Hidroksimetilfurfural (HMF) |
Kabın Dolum Oranı |
Enterobactericeae |
S. aureus |
Maya-Küf |
B. cereus |
Salmonella |
pH |
Titre Edilebilir Asitlik |
Sınıf Özellikleri |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 3628
Duyusal Özellikler |
Fiziksel Özellikler |
Özütlenmiş yağda: Serbest yağ asitliği |
Özütlenmiş yağda:Peroksit muhtevası |
Metalik Maddeler |
Aerobik mezofilik bakteri |
Koliform |
Maya-Küf |
Rutubet |
Tuz |
Yağ |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 9775
Duyusal Özellikler |
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı |
Ekstrakte Yağda Serbest Yağ Asitleri |
Ham Selüloz |
E.coli |
Maya-Küf |
Nişasta |
Protein |
Rutubet |
Toplam Kül |
Toplam Şeker |
Yabancı Madde |
Yağ |
Aflatoksin |
Boyar Madde Aranması |
Ürün Standart No : TS 542
Böcek Başı Sayısı |
Duyusal Özellikler |
Genel Özellikler |
Rutubet (Vakumlu) |
İnvert Şeker |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 8371
Aflatoksin |
Duyusal Özellikler |
Ekstrakte Yağda Asitlik |
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı |
Ham Selüloz |
Kül |
E.coli |
Maya-Küf |
Protein |
Toplam Şeker |
Uçucu Madde |
Yabancı Madde |
Yağ |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 9494
Aflatoksin |
Duyusal Özellikler |
Ekstrakte Yağda Asitlik |
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı |
Ham Selüloz |
Kakao Miktarı |
Kül |
Toplam Mezofilik Aerobik Bakteri |
Maya-Küf |
Koliform |
Fekal Koliform |
S.aureus |
Salmonella |
Net Ağırlık Kontrolu |
Protein |
Rutubet ve Uçucu Madde |
Toplam Şeker |
Yabancı Madde |
Yağ Miktarı |