logo
İletişim Bilgileri

Çeşni Veren Maddeler

Biberiye

Ürün Standart No : TS 11126/2003

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Dal ve sap Parçaları
Duyusal Özellikler
Elek Analizi
Kül
Rutubet
Uçucu Yağ
Yabancı Madde

Karabiber – Tane veya Öğütülmüş

Ürün Standart No : TS 2290 ISO 959-1/2000

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül (HCl)
Az Gelişmiş veya Kırık Tane
Duyusal Özellikler
Hafif Taneler
Ham Selüloz
Toplam Kül
Piperin Muhtevası 
Rutubet
Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı
Uçucu Yağlar
Yabancı Madde
Küf
Yığın Yoğunluğu

Tarçın – Kabuk ve Öğütülmüş

Ürün Standart No : TS 2291/2005

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Genel Özellikler
Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı
İrilik
Kül
Rutubet
Tip Özellikleri
Uçucu Yağ
Yabancı Madde
Kırmızı Biber – Öğütülmüş

Ürün Standart No : TS EN ISO 7540/2020

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Uçucu olmayan eter ekstraktı
Genel Özellikler
Toplam Kül
Rutubet
Toplam kapsaisinoid içeriği
ASTA ekstrakte edilebilir renk 
Yenibahar

Ürün Standart No : TS 2624 ISO 973/2004

Analizler
Asitte Çözünmeyen kül
Elek Analizi
Genel Özellikler
Ham Selüloz
Kül
Rutubet
Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı
Uçucu Yağ
Yabancı Madde
Kuru Nane

Ürün Standart No : TS 3498 ISO 2256/2001

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Duyusal Özellikler
Kül
Rutubet
Uçucu Yağ
Yabancı Madde
Kırmızı Biber (Acı – Pul – Yaprak)

Ürün Standart No : TS 3706/2017

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül (HCl)
Boyar Madde Aranması
Boyut ve Toleranslar
Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı
Genel Özellikler
Kül
Nişasta
Renk
Rutubet
Sap ve Kılçık
Toleranslar
Tuz
Uçucu Yağ
Yabancı Madde
Yağ
Koagulaz pozitif stafilokoklar
B.cereus
Salmonella
Hindistan Cevizi ( Rendelenmiş)

Ürün Standart No : TS 3713/1982

Analizler
Boyut ve Toleranslar
Duyusal Özellikler
Nişasta
Rutubet
Yabancı Madde
Yağ
Yağ Asidi 
Kekik

Ürün Standart No : TS 3786/2002

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Boyar Madde Aranması 
Duyusal Özellikler
İrilik
Kül
Nişasta
Rutubet
Sap Parçaları
Uçucu Yağ
Yabancı Madde (Hayvansal Kökenli yabancı madde dahil)
Sumak (Somak) Öğütülmüş

Ürün Standart No : TS 3880/2002

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Boyar Madde Aranması
Genel Özellikler
İrilik
Kül
Nişasta
Rutubet
Tuz
Yabancı Madde (Hayvansal Kökenli yabancı madde dahil)
Çörek Otu

Ürün Standart No : TS 3881/2017

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Duyusal Özellikler
Kül
Rutubet
Yabancı Madde
Karaman Kimyonu – Tane

Ürün Standart No : TS 3893/2002

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Boyar Madde Aranması
Bozuk Taneler
Genel Özellikler
Kül
Nişasta
Rutubet
Uçucu Yağ
Yabancı Madde (Hayvansal Kökenli yabancı madde dahil)

Beyaz Biber – Tane veya Öğütülmüş

Ürün Standart No : TS 5103 ISO 959-2/2003

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Duyusal Özellikler
Kırık Meyveler
Kül
Kütle Yoğunluğu
Rutubet
Selüloz
Siyah Meyveler
Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı
Uçucu Yağ
Yabancı Madde (tanede)
Yabancı Madde (öğütülmüş toz biberde)
Köri – Toz Baharat

Ürün Standart No : TS 9401 ISO 2253/2003

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Baharat ve Çeşni Oranı
Boyar Madde Aranması
Bulaşma
Duyusal Özellikler
İncelik
Nişasta
Rutubet
Tuz
Uçucu Yağ
Kimyon (Cuminum cyminum L.)

Ürün Standart No : TS EN ISO 6465/2010

Analizler
Rutubet
Toplam kül
Asitte Çözünmeyen Kül
Uçucu olmayan eter özütü
Uçucu yağ
Yabancı madde
Duyusal Özellikler
Zencefil

Ürün Standart No : TS 5103 ISO 959-2/2003

Analizler
Rutubet
Kül
Asitte Çözünmeyen Kül
Uçucu yağ
Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı
Ham selüloz
Yabancı Madde
Fiziksel özellikler
Karanfil – Tane ve Öğütülmüş

Ürün Standart No : TS ISO 2254/2007

Analizler
Genel Özellikler
Yabancı Madde
Rutubet
Uçucu yağ
Toplam kül
Asitte Çözünmeyen Kül
Ham selüloz
Sınıf özellikleri
Elek Analizi
Ihlamur

Ürün Standart No : TS 3223 / 1978

Analizler
Genel Özellikler
Grup Özellikleri
Rutubet
Yabancı Madde
Vanilya

Ürün Standart No : TS 4028-1 ISO 5565-1/2003

Analizler
Genel Özellikler
Rutubet
Vanilya (Şekerli)

Ürün Standart No : TS 4107 / 1984

Analizler
Duyusal Özellikler
Yabancı Madde
Vanilin – Şekerli

Ürün Standart No : TS 3892 / 2009

Analizler
Duyusal Özellikler
Fiziksel Özellikler
Şeker 
Rutubet

Rezene

Ürün Standart No : TS 7418 / 2016

Analizler
Bozuk tane
Hidroklorik asitte çözünmeyen kül
Rutubet
Toplam kül
Uçucu yağ
Yabancı madde
Kabartma Tozu ( Hamur İçin)

Ürün Standart No : TS 9053 / 2002

Analizler
Duyusal Özellikler
Toplam aerobik mezofilik bakteri
Kolifrom
E.coli
Rope sporu
B.cereus
C.perfringens
Küf
Sülfat
Yabancı Madde

Yemeklik Tuz

Ürün Standart No : TS 933 / 2003

Analizler
Duyusal Özellikler
İyot
Koliform
Arsenik 
Bakır 
Civa
Kurşun
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama 
E.coli
Rutubet
Sodyum Klorür
Suda Çözünmeyen Madde
Tane Büyüklüğü

TEKLİF ALIN
TELEFON
E-POSTA