Ürün Standart No : TS 11126/2003
Asitte Çözünmeyen Kül |
Dal ve sap Parçaları |
Duyusal Özellikler |
Elek Analizi |
Kül |
Rutubet |
Uçucu Yağ |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 2290 ISO 959-1/2000
Asitte Çözünmeyen Kül (HCl) |
Az Gelişmiş veya Kırık Tane |
Duyusal Özellikler |
Hafif Taneler |
Ham Selüloz |
Toplam Kül |
Piperin Muhtevası |
Rutubet |
Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı |
Uçucu Yağlar |
Yabancı Madde |
Küf |
Yığın Yoğunluğu |
Ürün Standart No : TS 2291/2005
Asitte Çözünmeyen Kül |
Genel Özellikler |
Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı |
İrilik |
Kül |
Rutubet |
Tip Özellikleri |
Uçucu Yağ |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS EN ISO 7540/2020
Asitte Çözünmeyen Kül |
Uçucu olmayan eter ekstraktı |
Genel Özellikler |
Toplam Kül |
Rutubet |
Toplam kapsaisinoid içeriği |
ASTA ekstrakte edilebilir renk |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 2624 ISO 973/2004
Asitte Çözünmeyen kül |
Elek Analizi |
Genel Özellikler |
Ham Selüloz |
Kül |
Rutubet |
Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı |
Uçucu Yağ |
Yabancı Madde |
Ürün Standart No : TS 3498 ISO 2256/2001
Asitte Çözünmeyen Kül |
Duyusal Özellikler |
Kül |
Rutubet |
Uçucu Yağ |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 3706/2017
Asitte Çözünmeyen Kül (HCl) |
Boyar Madde Aranması |
Boyut ve Toleranslar |
Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı |
Genel Özellikler |
Kül |
Nişasta |
Renk |
Rutubet |
Sap ve Kılçık |
Toleranslar |
Tuz |
Uçucu Yağ |
Yabancı Madde |
Yağ |
Koagulaz pozitif stafilokoklar |
B.cereus |
Salmonella |
Ürün Standart No : TS 3713/1982
Boyut ve Toleranslar |
Duyusal Özellikler |
Nişasta |
Rutubet |
Yabancı Madde |
Yağ |
Yağ Asidi |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 3786/2002
Asitte Çözünmeyen Kül |
Boyar Madde Aranması |
Duyusal Özellikler |
İrilik |
Kül |
Nişasta |
Rutubet |
Sap Parçaları |
Uçucu Yağ |
Yabancı Madde (Hayvansal Kökenli yabancı madde dahil) |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 3880/2002
Asitte Çözünmeyen Kül |
Boyar Madde Aranması |
Genel Özellikler |
İrilik |
Kül |
Nişasta |
Rutubet |
Tuz |
Yabancı Madde (Hayvansal Kökenli yabancı madde dahil) |
Ürün Standart No : TS 3881/2017
Asitte Çözünmeyen Kül |
Duyusal Özellikler |
Kül |
Rutubet |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 3893/2002
Asitte Çözünmeyen Kül |
Boyar Madde Aranması |
Bozuk Taneler |
Genel Özellikler |
Kül |
Nişasta |
Rutubet |
Uçucu Yağ |
Yabancı Madde (Hayvansal Kökenli yabancı madde dahil) |
Ürün Standart No : TS 5103 ISO 959-2/2003
Asitte Çözünmeyen Kül |
Duyusal Özellikler |
Kırık Meyveler |
Kül |
Kütle Yoğunluğu |
Rutubet |
Selüloz |
Siyah Meyveler |
Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı |
Uçucu Yağ |
Yabancı Madde (tanede) |
Yabancı Madde (öğütülmüş toz biberde) |
Ürün Standart No : TS 9401 ISO 2253/2003
Asitte Çözünmeyen Kül |
Baharat ve Çeşni Oranı |
Boyar Madde Aranması |
Bulaşma |
Duyusal Özellikler |
İncelik |
Nişasta |
Rutubet |
Tuz |
Uçucu Yağ |
– |
– |
Ürün Standart No : TS EN ISO 6465/2010
Rutubet |
Toplam kül |
Asitte Çözünmeyen Kül |
Uçucu olmayan eter özütü |
Uçucu yağ |
Yabancı madde |
Duyusal Özellikler |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 5103 ISO 959-2/2003
Rutubet |
Kül |
Asitte Çözünmeyen Kül |
Uçucu yağ |
Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı |
Ham selüloz |
Yabancı Madde |
Fiziksel özellikler |
– |
Ürün Standart No : TS ISO 2254/2007
Genel Özellikler |
Yabancı Madde |
Rutubet |
Uçucu yağ |
Toplam kül |
Asitte Çözünmeyen Kül |
Ham selüloz |
Sınıf özellikleri |
Elek Analizi |
Ürün Standart No : TS 3223 / 1978
Genel Özellikler |
Grup Özellikleri |
Rutubet |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 4028-1 ISO 5565-1/2003
Genel Özellikler |
Rutubet |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 4107 / 1984
Duyusal Özellikler |
Yabancı Madde |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 3892 / 2009
Duyusal Özellikler |
Fiziksel Özellikler |
Şeker |
Rutubet |
Ürün Standart No : TS 7418 / 2016
Bozuk tane |
Hidroklorik asitte çözünmeyen kül |
Rutubet |
Toplam kül |
Uçucu yağ |
Yabancı madde |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 9053 / 2002
Duyusal Özellikler |
Toplam aerobik mezofilik bakteri |
Kolifrom |
E.coli |
Rope sporu |
B.cereus |
C.perfringens |
Küf |
Sülfat |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 933 / 2003
Duyusal Özellikler |
İyot |
Koliform |
Arsenik |
Bakır |
Civa |
Kurşun |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
E.coli |
Rutubet |
Sodyum Klorür |
Suda Çözünmeyen Madde |
Tane Büyüklüğü |