Ürün Standart No : TS 3036
Asitlik |
Boyar Madde Aranması |
Diastaz Sayısı |
Elektrik İletkenliği |
Genel Özellikler |
Hidroksimetilfurfural (HMF) |
İnvert Şeker |
Kül |
E. coli |
S. aureus |
Salmonella |
Listeria monocytogenes |
Campylobacter |
Maya-Küf |
B.cereus |
C.perfringens |
pH |
Rutubet |
Sakkaroz |
Suda Çözünmeyen Katı Madde |
Ürün Standart No : TS 10255
Ham Kül |
Ham Protein |
Ham Selüloz |
Ham Yağ |
Rutubet |
Tip Özellikleri |
Yabancı Madde |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
Ürün Standart No : TS 10937
Aflatoksin |
Duyusal Özellikler |
Ekstrakte Yağda Asitlik |
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı |
Elek Analizi |
Koliform |
Salmonella |
S. aureus |
Negatif Tolerans |
Rutubet |
Yabancı Madde |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
– |
Ürün Standart No : TS 10938
Aflatoksin |
Duyusal Özellikler |
Ekstrakte Yağda Asitlik |
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı |
Elek Analizi |
Koliform |
Küf |
Rutubet |
Tip Özellikleri |
Yabancı Madde |
Yağ Miktarı |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
Ürün Standart No : TS 11342
Asitte Çözünmeyen Kül |
Duyusal Özellikler |
Ekstrakte Yağda Asitlik |
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı |
Fiziki Özellikler |
Bakır |
Çinko |
Demir |
Kalay |
Kurşun |
Mikrodalga Yakma ile Numune Hazırlama |
Aerobik mezofilik bakteri |
Küf |
E.coli |
S.aureus |
B. cereus |
Clostridium perfringens |
Salmonella |
Protein |
Rutubet |
Tuz |
Yabancı Madde |
Yağ Miktarı |
Ürün Standart No : TS 11728
Asitte Çözünmeyen Kül |
Kurşun |
Mikrodalga Yakma ile Numune Hazırlama |
Duyusal Özellikler |
Aerobik mezofilik bakteri |
Küf |
S. aureus |
Clostridium perfringens |
Salmonella |
Protein |
Rutubet |
Tuz |
Yabancı Madde |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
Ürün Standart No : TS 3190
İşaretleme |
Asitte Çözünmeyen Kül |
Duyusal Özellikler |
Koliform |
S. aureus |
B. cereus |
C.perfringens |
Salmonella |
Protein |
Rutubet |
Tuz |
Yabancı Madde |
Yağ |
Ürün Standart No : TS 12343
Çeşit Özellikleri |
Genel Özellikler |
Grup Özellikleri |
Kusur Toleransları |
Olgunluk Deneyi |
Sınıf Özellikleri |
Tip Özellikleri |
Yabancı Madde |
. |
. |
. |
. |
. |
Ürün Standart No : TS 12352
Çeşit Özellikleri |
Genel Özellikler |
Grup Özellikleri |
Kusur Toleransları |
Olgunluk Deneyi |
Sınıf Özellikleri |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
Ürün Standart No : TS 1466
Asitte Çözünmeyen Kül |
Duyusal Özellikler |
İnvert Şeker |
Metalik Maddeler |
Kutu doldurma oranı |
Aerobik mezofilik bakteri ( sadece domates püresi) |
Küf (salça ve domates püresi) |
pH |
Siyah Leke Miktarı |
Sorbik Asit |
Suda Çözünen Kuru Madde |
Toplam Asitlik |
Tuz |
Yabancı Madde |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
Ürün Standart No : TS 2589
Asitlik(Özütlenen Yağda) |
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı |
Acılık Testi |
Demir |
Bakır |
Arsenik |
Kurşun |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Duyusal Özellikler |
Ham Selüloz |
Kül |
Aerobik mezofilik bakteri |
Koliform |
E.coli |
S.aureus |
Osmofilik maya |
Protein |
Rutubet |
Susam Yağı |
Tuz |
Yağ Asitleri Metil Esterleri |
Ürün Standart No : TS 5282
Asitte Çözünmeyen Kül |
Duyusal Özellikler |
Kabın Dolum Oranı |
Kalay |
Demir |
Kurşun |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Koliform |
E.coli |
Küf |
pH |
Suda Çözünür Katı Madde |
Tuz |
Yabancı Madde |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
Ürün Standart No : TS 7437
Duyusal Özellikler |
Ekstrakte Yağda Asitlik |
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı |
Toplam Mezofilik Aerobik Bakteri |
Koliform |
Koliform |
Maya-Küf |
Salmonella |
S. aureus |
E.coli |
pH |
Toplam Asitlik |
Yağ |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
Ürün Standart No : TS 7630
Dolum Oranı |
Duyusal Özellikler |
Ekstrakte Yağda İyot Sayısı |
Arsenik |
Bakır |
Çinko |
Demir |
Kalay |
Kurşun |
Ekstrakte Yağda Mineral Yağ |
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı |
Ekstrakte Yağda Sabunlaşma Sayısı |
Ekstrakte Yağda Serbest Asitlik |
Kırılma İndisi |
Kül |
Fekal Koliform |
Toplam Mezofilik Aerobik Bakteri |
Maya-Küf |
Rutubet |
Tuz |
Yağ |
. |
Ürün Standart No : TS 774
Benzoik asit |
Dolum Oranı |
Demir (oksidasyon ile karartılmış siyah zeytinlerde) |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Duyusal Özellikler |
pH |
Sınıf Özellikleri |
Süzme Kütlesi Oranı |
Sorbik asit |
Tane İriliği |
Tip Özellikleri |
Tuz |
Yabancı Madde |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
. |
Ürün Standart No : TS 7896
Asitte Çözünmeyen Kül |
Duyusal Özellikler |
Kalay |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
İnvert Şeker |
Kabın Dolum Oranı |
Mikrobiyolojik Özellikler |
pH |
Siyah Leke |
Suda Çözünür Tuzsuz Katı Madde |
Toplam Asitlik |
Toplam Katı Madde |
Tuz |
Yabancı Madde |
Ürün Standart No : TS 9777
Duyusal Özellikler |
Ekstrakte Yağda Asitlik |
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı |
Koagulaz pozitif stafilokoklar |
Salmonella |
pH |
Toplam Asitlik |
Tuz |
Yabancı Madde |
Yağ |
Yumurta Sarısı Miktarı |
. |
. |
. |
Ürün Standart No : TS 13551
Duyusal Özellikler |
Kalay |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Çözünür katı madde tayini |
Titrasyon asitliği |
pH değeri |
Formol sayısı |
Salmonella |
Maya-Küf |
Sorbik asit tayini |
Meyve Oranı |
. |
. |
. |
Ürün Standart No : TS 266
Koloni sayımı ( 22°C) |
Koliform bakteri |
Clostridium perfringens |
(sporlular dahil) |
Eschericha coli (E.coli) |
Enterococci |
Pseudomonas aeruginosa |
Koloni sayımı ( 22°C) |
İşaretleme |
Koloni sayımı ( 37°C) |
Ürün Standart No : TS 9130
Eschericha coli (E.coli) |
Fekal streptokok |
Pseudomonas aeruginosa |
Toplam mezofilik aerobik bakteri ( 22°C) |
Toplam mezofilik aerobik bakteri ( 37°C) |
Sülfit indirgeyen sporlu anaeroplar |
Koliform |
İşaretleme |
. |
– |