Ürün Standart No : TS 10932
Alkolde Çözünmeyen Madde |
Asitte Çözünmeyen Kül |
Duyusal Özellikler |
Kusur toleransları |
Aerobik mezofilik bakteri |
Koliform |
E. coli |
S. aureus |
Salmonella |
Maya-Küf |
Peroksidaz Deneyi |
Suda Çözünen Madde |
Tip Özellikleri |
Yabancı Madde |
Ürün Standart No : TS 10934
Asitte çözünmeyen Kül |
Duyusal özellikler |
Kusur Toleransları |
E.coli O157 |
Listeria monocytogenes |
Salmonella |
Net Ağırlık Kontrolü |
Peroksidaz Deneyi |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 11166
Asitte Çözünmeyen Kül |
Duyusal Özellikler |
Fiziki Özellikler |
Kusur Toleransları |
E.coli O157 |
Listeria monocytogenes |
Salmonella |
Peroksidaz Deneyi |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 11241
Asitte Çözünmeyen Kül |
Duyusal Özellikler |
Fasulyede alınmamış uç ve kılçıklar ile bamyada baş, biberde tohum ve sap , patlıcan ve kabağın soyulmuş kabuk kalıntıları |
Taze fasulye oranı |
Patlıcan oranı |
Biber oranı |
Domates oranı |
Sakız kabağı oranı |
Taze Bamya Oranı |
Diğer Sebzelerin Oranı |
E.coli O157 |
Listeria monocytogenes |
Salmonella |
Peroksidaz Deneyi |
Yabancı Madde |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 11241
Asitte Çözünmeyen Kül |
Boy Özellikleri ve tolerans |
Duyusal Özellikleri |
Kusur Toleransı |
Aerobik mezofilik bakteri |
Koliform |
E.coli |
S. aureus |
Salmonella |
Küf |
Net Ağırlık Kontrolü |
Peroksidaz Deneyi |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 11322
Çözünür Katı Madde |
Arsenik |
Bakır |
Çinko |
Demir |
Kalay |
Kurşun |
Mikrodalga Yakma Yöntemi ile Numune Hazırlama |
Duyusal Özellikler |
Etil Alkol |
Formol Sayısı |
Hidroksimetilfurfural (HMF) |
Kaba Pulp Oranı |
Koruyucu Madde |
Laktik Asit |
Toplam Asitlik |
Uçucu Asit |
Uçucu Yağ |
Yabancı Madde |
Ürün Standart No : TS 11378
Duyusal ve Fiziksel Özellikler |
Süt Yağı-Bitkisel yağ aranması |
Tip Özellikleri |
Toplam kuru madde (su esaslı ürünlerde) |
Yağ |
Yağsız Süt Kuru Maddesi (sütlü buzlarda) |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 12981
Duyusal |
Üst malzeme oranı |
Hamur oranı |
Şarküteri mamulleri oranı |
Rutubet |
Tuz |
Yağ |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 12980
Duyusal Özellikler |
Yabancı Madde |
İç malzeme oranı |
İç Malzemede Protein Oranı |
Koagulaz pozitif stafilokoklar |
Sülfit indirgeyen anaerob bakteri |
Salmonella |
Rutubet |
Tane Sayısı |
Tuz |
Soya Aranması |
Yağ Miktarı |
Histolojik Muayene |
Serolojik Muayene |
Ürün Standart No : TS 13637
Yabancı madde |
Duyusal Özellikler |
Patates(yan kenar uzunluğu) |
Havuç(yan kenar uzunluğu) |
Bezelye oranı |
İsteğe bağlı diğer sebzelerin oranı |
% 10’luk HCl ‘de çözünmeyen kül miktarı |
Peroksidaz |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 5392
Boyut ve Toleranslar |
Brix (Şekerlide) |
Duyusal Özellikler |
Kusur Töleransları |
Maya-Küf |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 8642
Asitte Çözünmeyen Kül |
Boyut ve Toleranslar |
Duyusal Özellikler |
Ekstrakte Yağda Asitlik |
Ekstrakte Yağda Oksi Yağ Asitliği |
Kusur Toleransları |
E.coli O157 |
Listeria monocytogenes |
Salmonella |
Peroksidaz Deneyi |
Sınıf Özellikleri |
Sınıf Toleransları |
Tip Özellikleri |
Yağ Miktarı |
Ürün Standart No : TS 8644
Alkolde Çözünmeyen Maddeler |
Asitte Çözünmeyen Kül |
Boyut ve Toleranslar |
Duyusal Özellikler |
Kusur Toleransları |
E.coli O157 |
Salmonella |
Listeria monocytogenes |
Peroksidaz Testi |
Yabancı Madde |
Ürün Standart No : TS 1074
Asitte Çözünmeyen Kül |
Duyusal Özellikler |
Kusur Toleransları |
E.coli O157 |
Listeria monocytogenes |
Salmonella |
Net Ağırlık Kontrolü |
Peroksidaz Deneyi |
Fiziksel Özellikler |
– |
Ürün Standart No : TS 9496
Asitte Çözünmeyen Kül |
Duyusal Özellikler |
E.coli O157 |
Listeria monocytogenes |
Salmonella |
Nebati Madde Kalıntısı |
Peroksidaz Deneyi |
Tip Özellikleri |
Yabancı Madde |
– |
Ürün Standart No : TSEK 365
Genel Özellikler |
Kurşun |
Civa |
Kadmiyum |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Özür toleransları |
Ürün Standart No : TSE K 210
Duyusal Özellikler |
Peroksidaz |
Asitte Çözünmeyen Kül |
Kusur toleransları |
– |
– |