logo
İletişim Bilgileri

Dondurulmuş Ürünler

Mısır – Dondurulmuş

Ürün Standart No : TS 10932

Analizler
Alkolde Çözünmeyen Madde
Asitte Çözünmeyen Kül
Duyusal Özellikler
Kusur toleransları
Aerobik mezofilik bakteri
Koliform 
E. coli
S. aureus
Salmonella
Maya-Küf
Peroksidaz Deneyi
Suda Çözünen Madde
Tip Özellikleri
Yabancı Madde
Bamya – Dondurulmuş

Ürün Standart No : TS 10934

Analizler
Asitte çözünmeyen Kül
Duyusal özellikler
Kusur Toleransları
E.coli O157
Listeria monocytogenes
Salmonella
Net Ağırlık Kontrolü
Peroksidaz Deneyi
Yabancı Madde
Barbunya Fasulyesi – Dondurulmuş

Ürün Standart No : TS 11166

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Duyusal Özellikler
Fiziki Özellikler
Kusur Toleransları
E.coli O157
Listeria monocytogenes
Salmonella
Peroksidaz Deneyi
Yabancı Madde
Türlü – Dondurulmuş

Ürün Standart No : TS 11241

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Duyusal Özellikler
Fasulyede alınmamış uç ve kılçıklar ile bamyada baş, biberde tohum ve sap , patlıcan ve kabağın soyulmuş kabuk kalıntıları 
Taze fasulye oranı
Patlıcan oranı
Biber oranı
Domates oranı
Sakız kabağı oranı
Taze Bamya Oranı
Diğer Sebzelerin Oranı
E.coli O157
Listeria monocytogenes
Salmonella
Peroksidaz Deneyi
Yabancı Madde
Enginar – Dondurulmuş

Ürün Standart No : TS 11241

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Boy Özellikleri ve tolerans
Duyusal Özellikleri
Kusur Toleransı
Aerobik mezofilik bakteri
Koliform
E.coli 
S. aureus
Salmonella
Küf
Net Ağırlık Kontrolü
Peroksidaz Deneyi
Yabancı Madde
Limon Suyu Konsantresi – Dondurulmuş

Ürün Standart No : TS 11322

Analizler
Çözünür Katı Madde
Arsenik
Bakır
Çinko
Demir
Kalay
Kurşun
Mikrodalga Yakma Yöntemi ile Numune Hazırlama
Duyusal Özellikler
Etil Alkol
Formol Sayısı
Hidroksimetilfurfural (HMF)
Kaba Pulp Oranı
Koruyucu Madde
Laktik Asit
Toplam Asitlik
Uçucu Asit
Uçucu Yağ
Yabancı Madde
Yenilebilir Buzlu Ürünler

Ürün Standart No : TS 11378

Analizler
Duyusal ve Fiziksel Özellikler
Süt Yağı-Bitkisel yağ aranması
Tip Özellikleri 
Toplam kuru madde (su esaslı ürünlerde)
Yağ
Yağsız Süt Kuru Maddesi (sütlü buzlarda)
Yabancı Madde
Pizza – Dondurulmuş

Ürün Standart No : TS 12981

Analizler
Duyusal
Üst malzeme oranı
Hamur oranı
Şarküteri mamulleri oranı
Rutubet 
Tuz
Yağ
Mantı – Dondurulmuş

Ürün Standart No : TS 12980

Analizler
Duyusal Özellikler
Yabancı Madde
İç malzeme oranı
İç Malzemede Protein Oranı
Koagulaz pozitif stafilokoklar
Sülfit indirgeyen anaerob bakteri
Salmonella
Rutubet 
Tane Sayısı
Tuz 
Soya Aranması 
Yağ Miktarı
Histolojik Muayene 
Serolojik Muayene 
Garnitür – Dondurulmuş

Ürün Standart No : TS 13637

Analizler
Yabancı madde
Duyusal Özellikler
Patates(yan kenar uzunluğu)
Havuç(yan kenar uzunluğu)
Bezelye oranı
İsteğe bağlı diğer sebzelerin oranı
% 10’luk HCl ‘de çözünmeyen kül miktarı 
Peroksidaz 
Derin Dondurulmuş Vişne

Ürün Standart No : TS 5392

Analizler
Boyut ve Toleranslar
Brix (Şekerlide)
Duyusal Özellikler
Kusur Töleransları
Maya-Küf
Patates Dondurulmuş

Ürün Standart No : TS 8642

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Boyut ve Toleranslar
Duyusal Özellikler
Ekstrakte Yağda Asitlik
Ekstrakte Yağda Oksi Yağ Asitliği
Kusur Toleransları
E.coli O157
Listeria monocytogenes
Salmonella
Peroksidaz Deneyi
Sınıf Özellikleri
Sınıf Toleransları
Tip Özellikleri
Yağ Miktarı
Bezelye Dondurulmuş

Ürün Standart No : TS 8644

Analizler
Alkolde Çözünmeyen Maddeler
Asitte Çözünmeyen Kül
Boyut ve Toleranslar
Duyusal Özellikler
Kusur Toleransları
E.coli O157
Salmonella
Listeria monocytogenes
Peroksidaz Testi
Yabancı Madde
Karnabahar – Dondurulmuş

Ürün Standart No : TS 1074

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Duyusal Özellikler
Kusur Toleransları
E.coli O157
Listeria monocytogenes
Salmonella
Net Ağırlık Kontrolü
Peroksidaz Deneyi
Fiziksel Özellikler
Taze Fasulye – Dondurulmuş

Ürün Standart No : TS 9496

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Duyusal Özellikler
E.coli O157
Listeria monocytogenes
Salmonella
Nebati Madde Kalıntısı
Peroksidaz Deneyi
Tip Özellikleri
Yabancı Madde
Dondurulmuş Fileto Balıklar

Ürün Standart No : TSEK 365

Analizler
Genel Özellikler
Kurşun
Civa
Kadmiyum
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama 
Özür toleransları
Dondurulmuş Ispanak

Ürün Standart No : TSE K 210

Analizler
Duyusal Özellikler
Peroksidaz
Asitte Çözünmeyen Kül
Kusur toleransları
TEKLİF ALIN
TELEFON
E-POSTA