logo
İletişim Bilgileri

Et ve Et Ürünleri

TÜRK SUCUĞU

Ürün Standart No : TS 1070

Analizler
Boyar Madde Aranması
Duyusal ve Fiziksel Özellikler
Hava Boşluğu
Escherichia coli sayımı
E. coli 0157:H7 aranması
Salmonella spp. Aranması
Listeria monocytogenes
pH
Protein
Rutubet
Tuz
Tip Özellikleri
Yağ
Yabancı Madde
Hidroksiprolin
Nitrit
ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUK

Ürün Standart No : TS 13297

Analizler
Duyusal Özellikler
Salmonella
Listeria monocytogenes
pH
Protein
Rutubet
Tip Özellikleri
Tuz
Yağ
PASTIRMA

Ürün Standart No : TS 1071

Analizler
Duyusal Özellikler
pH
Rutubet
Sınıf Özellikleri
Tuz
Yağ
Koagulaz pozitif stafilokoklar
Sülfit indirgeyen anaerob bakteri
Salmonella
Yabancı Madde
SALAM

Ürün Standart No : TS 979

Analizler
Çeşit Özellikleri
Duyusal Özellikler
E.coli
E.coli O157:H7
S.aureus
C.perfringens
Salmonella
Listeria monocytogenes
Maya-Küf
Nişasta
pH
Protein
Rutubet
Tuz
Yağ
SOSİS

Ürün Standart No : TS 980

Analizler
Duyusal Özellikler
Salmonella
Listeria monocytogenes
Nişasta
pH
Protein
Rutubet
Çeşit Özellikleri
Tip Özellikleri
Tuz
Tür Özellikleri
Yabancı Madde
Yağ Miktarı
KAVURMA

Ürün Standart No : TS 978

Analizler
Duyusal Özellikler
Ekstrakte Yağda Asitlik
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı
Salmonella
Listeria monocytogenes
pH
Rutubet
Tuz
Yabancı Madde
Yağ
KIRMIZI ETLER – HAZIR KIYMA

Ürün Standart No : TS 11566

Analizler
Boyut ve Toleranslar
Çeşit Özellikleri
Duyusal Özellikler
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı
Aerobik koloni sayısı
Salmonella
E. coli O157
pH
Yağ Miktarı
Yabancı Madde
Amonyak
Kalsiyum
Kurşun
Proteindeki kollajen oranı
DÖNER ETİ – PİŞMEMİŞ

Ürün Standart No : TS 11859

Analizler
Arsenik
Kurşun
Mikrodalga Yakma ile Numune Hazırlama
Duyusal Özellikler
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı
Salmonella
E. coli O157:H7
Nişasta
E. coli
pH
Tuz
Yağ Miktarı
Yabancı Madde
KÖFTE – HAMBURGER KÖFTE – PİŞMEMİŞ

Ürün Standart No : TS 10580

Analizler
Boyar Madde Aranması
Boyar Madde Aranması
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı
Fiziksel Özellikler
Kokuşma Testi
Nişasta
pH
Protein
Rutubet
Tuz
Yağ
Toplam aerobik mezofilik bakteri
S.aureus
Salmonella
Clostridium perfringens
Listeria monocytogenes
E. coli O157:H7
Yabancı Madde
ETLİK PİLİÇ

Ürün Standart No : TS 8474

Analizler
Genel Özellikler
Grup Özellikleri
Sınıf Özellikleri
Toleranslar
TAVUK PARÇA ETLERİ – BUT

Ürün Standart No : TS 12325

Analizler
Çeşit Özellikleri
Genel Özellikler
Bir Örnek
Grup Özellikleri
Salmonella
pH
Sınıf Özellikleri
Tip Özellikleri
Toleranslar
TAVUK PARÇA ETLERİ – GÖĞÜS

Ürün Standart No : TS 12326

Analizler
Çeşit Özellikleri
Genel Özellikler
Bir Örnek
Grup Özellikleri
Salmonella
pH
Sınıf Özellikleri
Tip Özellikleri
Toleranslar
TAVUK – GÖVDE ETİ (KARKAS)

Ürün Standart No : TS 2409

Analizler
Bir Örneklik
Boyut ve Toleranslar
Genel Özellikler
Grup Özellikleri
Salmonella
pH
Sınıf Özellikleri
Tip Özellikleri
TAVUK PARÇA ETLERİ – KANAT

Ürün Standart No : TS 12327

Analizler
Çeşit Özellikleri
Genel Özellikler
Grup Özellikler
Salmonella
pH
Bir Örnek
Sınıf Özellikleri
Tip Özellikleri
Toleranslar
HİNDİ PARÇA ETLERİ – KUŞBAŞI ve KAPAMA – TERBİYE EDİLMİŞ

Ürün Standart No : TS 13159

Analizler
Çeşit Özellikleri
Genel Özellikler
Aerobik mezofilik bakteri
S. aureus
E. coli
E. coli O157:H7
Salmonella
pH
Rutubet
Tip Özellikleri
Tuz
HİNDİ ETİ

Ürün Standart No : TS 4018

Analizler
Boyut ve Toleranslar
Çeşit Özellikleri
Genel Özellikler
Salmonella
Sınıf Özellikleri
pH
Tip Özellikleri
KOYUN – GÖVDE ETLERİ (KARKAS)

Ürün Standart No : TS 666

Analizler
Boyut ve Toleranslar
Genel Özellikler
Grup Özellikleri
E.coli O157:H7
Kadmiyum
Kurşun
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Salmonella
Sınıf Özellikleri
Tip Özellikleri
KUZU – GÖVDE ETLERİ (KARKAS)

Ürün Standart No : TS 667

Analizler
Boyut ve Toleranslar
Genel Özellikler
Kadmiyum
Kurşun
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Grup Özellikleri
E.coli O157:H7
Salmonella
Sınıf Özellikleri
Tip Özellikleri
SIĞIR – GÖVDE ETLERİ (KARKAS)

Ürün Standart No : TS 668

Analizler
Boyut ve Toleranslar
Genel Özellikler
Kadmiyum
Kurşun
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Grup Özellikleri
E.coli O157:H7
Salmonella
Sınıf Özellikleri
Tip Özellikleri
DANA – GÖVDE ETLERİ (KARKAS)

Ürün Standart No : TS 669

Analizler
Boyut ve Toleranslar
Genel Özellikler
Kadmiyum
Kurşun
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Grup Özellikleri
E.coli O157:H7
Salmonella
Sınıf Özellikleri
Tip Özellikleri
TEKLİF ALIN
TELEFON
E-POSTA