Ürün Standart No : TS 1070
Boyar Madde Aranması |
Duyusal ve Fiziksel Özellikler |
Hava Boşluğu |
Escherichia coli sayımı |
E. coli 0157:H7 aranması |
Salmonella spp. Aranması |
Listeria monocytogenes |
pH |
Protein |
Rutubet |
Tuz |
Tip Özellikleri |
Yağ |
Yabancı Madde |
Hidroksiprolin |
Nitrit |
Ürün Standart No : TS 13297
Duyusal Özellikler |
Salmonella |
Listeria monocytogenes |
pH |
Protein |
Rutubet |
Tip Özellikleri |
Tuz |
Yağ |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 1071
Duyusal Özellikler |
pH |
Rutubet |
Sınıf Özellikleri |
Tuz |
Yağ |
Koagulaz pozitif stafilokoklar |
Sülfit indirgeyen anaerob bakteri |
Salmonella |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 979
Çeşit Özellikleri |
Duyusal Özellikler |
E.coli |
E.coli O157:H7 |
S.aureus |
C.perfringens |
Salmonella |
Listeria monocytogenes |
Maya-Küf |
Nişasta |
pH |
Protein |
Rutubet |
Tuz |
Yağ |
Ürün Standart No : TS 980
Duyusal Özellikler |
Salmonella |
Listeria monocytogenes |
Nişasta |
pH |
Protein |
Rutubet |
Çeşit Özellikleri |
Tip Özellikleri |
Tuz |
Tür Özellikleri |
Yabancı Madde |
Yağ Miktarı |
– – |
– |
Ürün Standart No : TS 978
Duyusal Özellikler |
Ekstrakte Yağda Asitlik |
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı |
Salmonella |
Listeria monocytogenes |
pH |
Rutubet |
Tuz |
Yabancı Madde |
Yağ |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 11566
Boyut ve Toleranslar |
Çeşit Özellikleri |
Duyusal Özellikler |
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı |
Aerobik koloni sayısı |
Salmonella |
E. coli O157 |
pH |
Yağ Miktarı |
Yabancı Madde |
Amonyak |
Kalsiyum |
Kurşun |
Proteindeki kollajen oranı |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 11859
Arsenik |
Kurşun |
Mikrodalga Yakma ile Numune Hazırlama |
Duyusal Özellikler |
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı |
Salmonella |
E. coli O157:H7 |
Nişasta |
E. coli |
pH |
Tuz |
Yağ Miktarı |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 10580
Boyar Madde Aranması |
Boyar Madde Aranması |
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı |
Fiziksel Özellikler |
Kokuşma Testi |
Nişasta |
pH |
Protein |
Rutubet |
Tuz |
Yağ |
Toplam aerobik mezofilik bakteri |
S.aureus |
Salmonella |
Clostridium perfringens |
Listeria monocytogenes |
E. coli O157:H7 |
Yabancı Madde |
Ürün Standart No : TS 8474
Genel Özellikler |
Grup Özellikleri |
Sınıf Özellikleri |
Toleranslar |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 12325
Çeşit Özellikleri |
Genel Özellikler |
Bir Örnek |
Grup Özellikleri |
Salmonella |
pH |
Sınıf Özellikleri |
Tip Özellikleri |
Toleranslar |
Ürün Standart No : TS 12326
Çeşit Özellikleri |
Genel Özellikler |
Bir Örnek |
Grup Özellikleri |
Salmonella |
pH |
Sınıf Özellikleri |
Tip Özellikleri |
Toleranslar |
Ürün Standart No : TS 2409
Bir Örneklik |
Boyut ve Toleranslar |
Genel Özellikler |
Grup Özellikleri |
Salmonella |
pH |
Sınıf Özellikleri |
Tip Özellikleri |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 12327
Çeşit Özellikleri |
Genel Özellikler |
Grup Özellikler |
Salmonella |
pH |
Bir Örnek |
Sınıf Özellikleri |
Tip Özellikleri |
Toleranslar |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 13159
Çeşit Özellikleri |
Genel Özellikler |
Aerobik mezofilik bakteri |
S. aureus |
E. coli |
E. coli O157:H7 |
Salmonella |
pH |
Rutubet |
Tip Özellikleri |
Tuz |
Ürün Standart No : TS 4018
Boyut ve Toleranslar |
Çeşit Özellikleri |
Genel Özellikler |
Salmonella |
Sınıf Özellikleri |
pH |
Tip Özellikleri |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 666
Boyut ve Toleranslar |
Genel Özellikler |
Grup Özellikleri |
E.coli O157:H7 |
Kadmiyum |
Kurşun |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Salmonella |
Sınıf Özellikleri |
Tip Özellikleri |
Ürün Standart No : TS 667
Boyut ve Toleranslar |
Genel Özellikler |
Kadmiyum |
Kurşun |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Grup Özellikleri |
E.coli O157:H7 |
Salmonella |
Sınıf Özellikleri |
Tip Özellikleri |
Ürün Standart No : TS 668
Boyut ve Toleranslar |
Genel Özellikler |
Kadmiyum |
Kurşun |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Grup Özellikleri |
E.coli O157:H7 |
Salmonella |
Sınıf Özellikleri |
Tip Özellikleri |
Ürün Standart No : TS 669
Boyut ve Toleranslar |
Genel Özellikler |
Kadmiyum |
Kurşun |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Grup Özellikleri |
E.coli O157:H7 |
Salmonella |
Sınıf Özellikleri |
Tip Özellikleri |