logo
İletişim Bilgileri

Fermente Ürünler

Sirke

Ürün Standart No : TS 1880 EN 13188

Analizler
Asetil Metil Karbinol Testi
Kalıntı Alkol İçeriği
Toplam Asitlik
.
.
.
.

Hıyar Turşusu

Ürün Standart No : TS 11112

Analizler
Boy özellikleri ve tolerans
Boy özellikleri ve tolerans
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Tip Özellikleri
Toplam Asitlik
Tuz
Yabancı Madde
Biber Turşusu

Ürün Standart No : TS 4199

Analizler
Başka Sebzelerin Süzme Ağırlığına Oranı
Duyusal Özellikler
Süzme kütlesinin net kütleye oranı
Tip Özellikleri
Toplam Asitlik
Tuz
Yabancı madde

Lahana Turşusu

Ürün Standart No : TS 4200

Analizler
Başka Sebzelerin Süzme Ağırlığına Oranı
Bakır
Çinko
Demir
Kalay
Kurşun
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Duyusal Özellikler
Süzme kütlesinin net kütleye oranı
Şekil özellikleri
Toplam Asitlik
Patlıcan Turşusu

Ürün Standart No : TS 4213

Analizler
Başka Sebzelerin Süzme Ağırlığına Oranı
Boy Analizi
Çeşit Özellikleri
Bakır
Çinko
Demir
Kalay
Kurşun
Duyusal Özellikler
Süzme kütlesinin net kütleye oranı
Toplam Asitlik
Karışık Turşu

Ürün Standart No : TS 4214

Analizler
Duyusal Özellikler
Süzme kütlesinin net kütleye oranı
Turşuya katılan her bir sebzenin süzme kütlesine oranı
Toplam Asitlik
Tuz
Yabancı Madde

Domates Turşusu

Ürün Standart No : TS 5983

Analizler
Boyut ve Toleranslar
Duyusal Özellikler
Süzme Kütlesi Oranı
Bakır
Çinko
Demir
Kalay
Kurşun
Süzme Kütlesindeki Başka Sebzelerin Oranı
Toplam Asitlik
Tuz
TEKLİF ALIN
TELEFON
E-POSTA