Ürün Standart No : TS 1880 EN 13188
Asetil Metil Karbinol Testi |
Kalıntı Alkol İçeriği |
Toplam Asitlik |
. |
. |
. |
. |
Ürün Standart No : TS 11112
Boy özellikleri ve tolerans |
Boy özellikleri ve tolerans |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Tip Özellikleri |
Toplam Asitlik |
Tuz |
Yabancı Madde |
Ürün Standart No : TS 4199
Başka Sebzelerin Süzme Ağırlığına Oranı |
Duyusal Özellikler |
Süzme kütlesinin net kütleye oranı |
Tip Özellikleri |
Toplam Asitlik |
Tuz |
Yabancı madde |
Ürün Standart No : TS 4200
Başka Sebzelerin Süzme Ağırlığına Oranı |
Bakır |
Çinko |
Demir |
Kalay |
Kurşun |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Duyusal Özellikler |
Süzme kütlesinin net kütleye oranı |
Şekil özellikleri |
Toplam Asitlik |
Ürün Standart No : TS 4213
Başka Sebzelerin Süzme Ağırlığına Oranı |
Boy Analizi |
Çeşit Özellikleri |
Bakır |
Çinko |
Demir |
Kalay |
Kurşun |
Duyusal Özellikler |
Süzme kütlesinin net kütleye oranı |
Toplam Asitlik |
Ürün Standart No : TS 4214
Duyusal Özellikler |
Süzme kütlesinin net kütleye oranı |
Turşuya katılan her bir sebzenin süzme kütlesine oranı |
Toplam Asitlik |
Tuz |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 5983
Boyut ve Toleranslar |
Duyusal Özellikler |
Süzme Kütlesi Oranı |
Bakır |
Çinko |
Demir |
Kalay |
Kurşun |
Süzme Kütlesindeki Başka Sebzelerin Oranı |
Toplam Asitlik |
Tuz |