logo
İletişim Bilgileri

Hububat, Hububat Ürünleri ve Baklagiller

Gevrek Çerez

Ürün Standart No : TS 11999

Analizler
Aflatoksin 
Duyusal Özellikler
Ekstrakte Yağda Asitlik
Gelişmemiş Gevrek Çerez
Kusurlu Gevrek Çerez
Oksi Yağ Asitleri Miktarı
Rutubet
Tuz
Tarhana

Ürün Standart No : TS 2282

Analizler
Asitlik
Asitte Çözünmeyen Kül
Duyusal Özellikler
Aerobik mezofilik bakteri
Küf-Maya
Protein
Rutubet
Tuz (NaCl)
Aerobik mezofilik bakteri (kob*/g)
Küf ve maya (kob/g)
Bulgur

Ürün Standart No : TS 2284

Analizler
Aflatoksin
Beyazlı Tane
Boyar Madde Aranması
Yabancı madde
Böcek Parça ve Yumurtaları
Duyusal Özellikler
Kızıl Tane
Kül
Aerobik toplam bakteri
Küf ve maya
Koliform
Protein
Rutubet
Suya Geçen Madde
Tane İriliği
Pirinç

Ürün Standart No : TS 2408

Analizler
Tip Özellikleri
Genel Özellikler
Grup Özellikleri
Mumsu Pirinç
Rutubet
Sınıf Özellikleri
Buğday

Ürün Standart No : TS 2974/

Analizler
Renk ve Koku
Rutubet
Sağlam Hububat Dışındaki Maddeler
Dönmeli Tane
Hektolitre
Protein
Düşme Sayısı
Sedimantasyon Endeksi (Zeleny)
Buğday Unu

Analizler
Kül
Küf
Koliform
Protein
Rutubet
Sedimentasyon
Mısır İrmiği

Ürün Standart No : TS 4681

Analizler
Asitlik
Duyusal Özellikler
Tip Özellikleri
Kül
Protein
Rutubet
Yağ
Koliform
Maya-Küf
Ekmek

Ürün Standart No : TS 5000

Analizler
Asitlik
Asitte Çözünmeyen Kül
Duyusal Özellikler
Rope sporu
Maya-Küf
Net Ağırlık Kontrolu
Rutubet
Tuz (NaCl)
Ekmek Kadayıfı

Ürün Standart No : TS 10445

Analizler
Asitlik
Asitte Çözünmeyen Kül
Duyusal Özellikler
Fiziki Özellikler
Koliform
Küf
Rutubet
Tuz
Yabancı Madde
Ekmek Mayası

Ürün Standart No : TS 3522

Analizler
Duyusal Özellikler
Fermantasyon Gücü
Rope sporu
Rutubet
Yufka – Böreklik

Ürün Standart No : TS 10443

Analizler
Asitlik
Asitte Çözünmeyen Kül
Duyusal Özellikler
Fiziki Özellikler
Koliform
Küf
Rutubet
Tuz
Yabancı Madde
Güllaç

Ürün Standart No : TS 10443

Analizler
Asitlik
Duyusal Özellikler
Fiziksel Özellikler
Kül
Aerobik mezofilik bakteri
Koliform
E. coli
Rope sporu
B. cereus
Clostridium perfringens
Küf
Rutubet
Yabancı Madde
Simit

Ürün Standart No : TS 10626

Analizler
Asitlik
Asitte Çözünmeyen Kül
Değerlendirme
Duyusal Özellikler
Kül
Rutubet
Tuz
Aerobik mezofilik bakteri
Rope sporu
Küf
E.Coli
S. aureus
Yabancı Madde

Erişte

Ürün Standart No : TS 12950

Analizler
Boyar Madde Aranması
Değerlendirme
Duyusal Özellikler
Kül
Aerobik mezofilik bakteri
Koliform
E.coli
Salmonella
Rope sporu
Küf-Maya
S. aureus
pH
Protein
Rutubet
Suya Geçen Madde
Tuz
Pişirmeye Hazır Aşure Karışımı

Ürün Standart No : TS 13389

Analizler
Aflatoksin
Duyusal Özellikler
Yabancı Madde
Fiziki Özellikler
Kül
Aerobik mezofilik bakteri
E.coli
Salmonella
S. aureus
Küf
Rutubet
Toplam Şeker
Suya Geçen Madde
Tuz
Yaprak Kamuru (Milfoy Hamuru)

Ürün Standart No : TS 12230

Analizler
İşaretleme
Duyusal Özellikler
Kabarma Derecesi
Kalınlık
Küf
Koagulaz pozitif stafilokoklar
pH
Rutubet
Tuz
Yabancı Madde
Yağ Miktarı
Bebek Bisküvisi

Ürün Standart No : TS 12299

Analizler
Çeşit Özellikleri
Duyusal Özellikler
Ekstrakte Yağda Asitlik
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı
Kül
Toplam aerobik mezofilik bakteri
Koliform
E. coli
Maya-Küf
B. cereus
Salmonella
Listeria monocytogenes
S. aureus
Clostridium perfringens
Net Ağırlık Kontrolü
Kurşun
Arsenik
Kalsiyum
Demir
Magnezyum
Çinko
Potasyum
Bakır
Mangan
Sodyum
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Rutubet
Şeker
Tuz
Yabancı Madde
Hazır Kekler – Sade, Çeşnili ve Dolgulu

Ürün Standart No : TS 13375

Analizler
Asitlik(Özütlenen Yağda)
Çeşit Özellikleri
Duyusal özellikler
Kül
Aerobik mezofilik bakteri
Clostridium perfringens
Maya Küf
Salmonella
E.coli
Net Ağırlık Kontrolü
Protein
Rutubet
Şeker
Hamur Tatlıları – Şerbet Eklemeye Hazır

Ürün Standart No : TS 13470

Analizler
Aflatoksin
Asitlik
Asitlik (özütlenen yağda)
Asitte Çözünmeyen Kül
Duyusal Özellikler
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı
Fiziki Özellikler
Aerobik koloni sayısı
Maya-Küf
Koliform
Rutubet
Protein
Toplam Şeker
Yağ Miktarı
Kuru Fasulye

Ürün Standart No : TS 141

Analizler
Boyut ve Toleranslar
Bozuk Tane
Çeşit Özellikleri
Diğer Çeşitlerden Taneler
Genel Özellikler
Elek Analizi
Kalbur Altı
Kırık Tane
Rutubet
Yabancı Madde
Nohut

Ürün Standart No : TS 142

Analizler
Boyut ve Toleranslar
Bozuk Tane
Duyusal Özellikler
Elek Analizi
Keçi ve Piç Oranları
Kalbur Altı
Kırık Tane
Rutubet
Tip Özellikleri
Yabancı Madde
Mercimek (Kabuklu ve İç)

Ürün Standart No : TS 143

Analizler
Boyut ve Toleranslar(Elek Analizi)
Bozuk tane miktarı
Diğer çeşitlerden karışma oranı
Duyusal Özellikler (Adi Fiğ Tayini hariç)
Grup ve çeşit özellikleri
Kabuğu soyulmuş ve soyulmamış tane
Kalbur altı miktarı
Kırık Tane
Kızışmış ve Çimlenmiş Tane
Rutubet
Yabancı Madde
Yağ Miktarı
Makarna

Ürün Standart No : TS 1620

Analizler
Duyusal Özellikler
Aflatoksin
Demir
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Kül
Maya-Küf
Salmonella
Protein
Rutubet
Suya Geçen Madde
Yabancı Madde
Pirinç Unu

Ürün Standart No : TS 2639

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Boyar Madde Aranması
Duyusal Özellikler
Elek Analizi
Kül
Mikroskobik Muayene
Protein
Rutubet
Yabancı Madde
Küf
Kuru Börülce

Ürün Standart No : TS 3268

Analizler
Bozuk Tane
Diğer Çeşitlerden Karışım
Duyusal Özellikler
Kalbur Altı
Kırık Tane
Rutubet
Yabancı Madde
Mısır

Ürün Standart No : TS 3415

Analizler
Çimlenmiş ve Filizlenmiş Taneler
Çürümüş Taneler
Diger Hububat
Fazla Isıya Maruz Kalmış Tane
Genel Özellikler
Haşere Tahribatına Uğramış Tane
Hektolitre Ağırlığı
Kırık Tane
Rutubet
Yabancı Madde
Zarar Görmüş Taneler
Zararlı Ot Tohumları
Mısır İrmiği

Ürün Standart No : TS 4681

Analizler
Asitlik
Duyusal Özellikler
Tip Özellikleri
Kül
Protein
Rutubet
Yağ
Koliform
Maya-Küf
Gofret

Ürün Standart No : TS 7474

Analizler
Asitlik(Özütlenen Yağda)
Asitte Çözünmeyen Kül
Duyusal Özellikler
Koliform
Salmonella
Rutubet
Su Aktivitesi
Yabancı Madde
Peksimet – Asker Yiyeceği Olarak Kullanılan

Ürün Standart No : TS 9052

Analizler
Alkole Geçen Asitlik
Asitte Çözünmeyen Kül
Boyar Madde Aranması
Duyusal ve Fiziksel Özellikler
Ekstrakte Yağda Peroksit Sayısı
Kül
Maya-Küf
Koliform
Rutubet
Toplam Şeker
Tuz
Tür Özellikleri
Yağ
Lavaş

Ürün Standart No : TS 13542

Analizler
Sorbik Asit
Rope sporu
Maya-Küf
Rutubet
Toplam Yağ
Tuz
Asitte çözünmeyen kül
Asit değeri
TEKLİF ALIN
TELEFON
E-POSTA