logo
İletişim Bilgileri

Konserveler

Konserve – Salçalı Sulu Köfte – Hazır Yemek

Ürün Standart No : TS 10930

Analizler
Duyusal Özellikler
Köfte, patates ve havuçların boyutları
Kutu dolum oranı
Mikrobiyolojik Özellikler
Süzme kütlesinin net kütleye oranı
Süzme kütlesindeki köfte ve sebzeler oranları
Kalay
Tepe Boşluğu oranı
Tuz
Yağ
Yabancı Madde
Konserve – Etli Bezelye- Hazır Yemek

Ürün Standart No : TS 10931

Analizler
Boy özellikleri
Çatlamış Tane Oranı
Duyusal Özellikler
Et ve Bezelye oranları (her bir oran için ayrı ücret alınır)
Demir
Kalay
Kurşun
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Kabın Dolum Oranı
Demir 
Kalay 
Mikrobiyolojik Özelilkler 
Süzme kütlesinin net kütleye oranı
Tip Özellikleri
Tuz
Yabancı Madde
Yağ

Domates Konservesi

Ürün Standart No : TS 12383

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Çözünür Katı Madde
Kalay
Kurşun
Demir 
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama 
Duyusal Özellikler
Kabın Dolum Oranı
Mikrobiyolojik Özellikler
Süzme Kütlesin oranı
Tuz 
Garnitür Konservesi

Ürün Standart No : TS 12399

Analizler
Kutu doldurma oranı
Süzme Kütlesindeki Havuç oranı
Süzme kütlesindeki:Patates
Süzme Kütlesindeki:mısır
Süzme kütlesindeki:bezelye 
Süzme Kütlesindeki:diğer sebzeler
Süzme kütlesinin net kütleye oranı
Tuz (dolgu sıvısında), %(m/v)
Duyusal Özellikler
Yabancı madde
Tas Kebabı Konservesi

Ürün Standart No : TS 13208

Analizler
Duyusal Özellikler
Kalay
Kurşun
Demir 
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama 
Kutu Dolum Oranı
Mikrobiyolojik Özellikler
Protein
Süzme Kütlesinin net kütleye oranı
Süzme Kütlesinin kuşbaşı et oranı
Tuz
Yağ Miktarı
Çoban Kebabı Konservesi

Ürün Standart No : TS 13209

Analizler
Duyusal Özellikler
Süzme Kütlesinin net kütleye oranı
Kutu Dolum Oranı
Kalay
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Konserve bileşenlerinin irilik tayini
Süzme Kütlesinin et ve sebze oranı
Mikrobiyolojik Özellikler 
Protein
Tepe boşluğu 
Tuz
Yağ
Rosto Konservesi

Ürün Standart No : TS 13210

Analizler
Duyusal Özellikler
Kutu Dolum Oranı
Süzme Kütlesinin net kütleye oranı
Süzme Kütlesinin et ve sebze oranı
konserve bileşenlerinin irilik tayini
Tepe boşluğu 
Mikrobiyolojik Özellikler 
Protein
Tuz
Yağ
Salçalı Tavuk Konservesi

Ürün Standart No : TS 13552

Analizler
Duyusal Özellikler
Yabancı Madde
Kabın Dolum Oranı
Konserve bileşenlerinin irilik tayini
Mikrobiyolojik Özellikler 
Süzme Kütlesindeki Diğer Sebzeler Oranı
Süzme Kütlesindeki Patates Oranı
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Tavuk Eti Oranı
Tuz 
Yağ Miktarı
Zedelenmiş Tavuk Etinin Toplam Tavuk Etine Oranı
Sebzeli Kebap Konservesi – Hazır Yemek

Ürün Standart No : TS 13554

Analizler
Duyusal Özellikler
Kabın Dolum Oranı
Yabancı Madde
Tuz
Süzme Kütlesindeki Bezelye veya Diğer Sebzeler Oranı
Süzme Kütlesindeki Patates Oranı
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Zedelenmiş Etinin Toplam Ete Oranı
Et Oranı
Yağ
Mikrobiyolojik Özellikler
Konserve – Taze Bamya

Ürün Standart No : TS 1467

Analizler
Alt ve/veya üste eklenmiş domates
dilimlerinin süzme
kütlesinin net kütleye oranı,
Alınmamış Baş Kısmının Süzme Kütlesine Oranı
Asitlik
Bamyaların Boyu
Duyusal Özellikler
Kutu doldurma oranı,
Mikrobiyolojik Özellikler 
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Tuz
Yabancı Madde
Konserve – Taze Fasulye

Ürün Standart No : TS 1468

Analizler
Alt ve/veya üste eklenmiş domates
dilimlerinin süzme
kütlesinin net kütleye oranı,
Duyusal Özellikler
Kutu doldurma oranı,
Mikrobiyolojik Özellikler 
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Tuz
Yabancı Madde
Enginar Konservesi

Ürün Standart No : TS 1469

Analizler
Asitlik
Boy Özellikleri
Kutu doldurma oranı
Genel Özellikler
Mikrobiyolojik Özellikler 
Süzme kütlesinin net kütleye oranı
Tuz
Yabancı Madde
Konserve – Türlü

Ürün Standart No : TS 1470

Analizler
Ambalaj Kontrolu 
Asitlik
Metalik Maddeler (Not 2)
Duyusal Özellikler
Kutu Doldurma Oranı
Mikrobiyolojik Özellikler 
Sebzelerin süzüldükten sonra her birinin
kütlesinin süzme kütlesine oranı(her bir
sebze oranı için ayrı ücret alınır)
Sebze kaynaklı olmayan yabancı madde
Sebze kaynaklı yabancı maddelerin
toplam kütlesinin, süzme kütlesine
oranı,
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Tepe Boşluğu
Titrasyon Asitliği
Tuz
Yabancı Kalıntıların Süzme Kütlesine Oranı
Şeftali Konservesi

Ürün Standart No : TS 1598

Analizler
Dolgu Sıvısında Toplam Asitlik
Duyusal Özellikler
Kalay
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Kutu Doldurma Oranı
Mikrobiyolojik Özellikler 
Suda Çözünen Kuru Madde
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Tepe Boşluğu
Yapay Boya Maddesi 
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Tepe Boşluğu
Titrasyon Asitliği
Tuz
Yabancı Kalıntıların Süzme Kütlesine Oranı

Bitkisel Sıvı Yağı Barbunya Pilaki Konservesi

Ürün Standart No : TS 2664

Analizler
Yağ Cinsi Tespiti
Duyusal Özellikler
Kabın Dolum Oranı
Kurşun
Kalay
Demir
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Mikrobiyolojik Özellikler 
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Süzme Ağırlığındaki Barbunya Miktarı
Tuz
Yabancı Madde
Yağ Miktarı
Konserve – Bitkisel Sıvı Yağlı Fasulye Pilaki – Hazır Yemek

Ürün Standart No : TS 2665

Analizler
Kurşun
Kalay
Demir
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Duyusal Özellikler
Kabın Doldurma Oranı
Mikrobiyolojik Özellikler 
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Süzme Kütlesindeki fasulye Oranı
Tepe Boşluğu 
Yabancı Madde
Yağ Cinsi Tespiti
Tuz 
Yağ Miktarı

Bitkisel Sıvı Yağlı Biber Kızartma Konservesi

Ürün Standart No : TS 2665

Analizler
Duyusal Özellikler
Kabın Dolum Oranı
Mikrobiyolojik Özellikler 
Kurşun
Kalay
Demir
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Yabancı Madde
Tuz
Yağ Cinsi Tespiti
Yağ Miktarı
Konserve Bitkisel Sıvı Yağlı Yaprak Sarma – Hazır Yemek

Ürün Standart No : TS 2669

Analizler
Duyusal Özellikler
Yabancı Madde
Kabın Dolum Oranı
Mikrobiyolojik Özellikler 
Kalay
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Süzme ağırlığı oranı
Tuz 
Yağ Cinsi Tespiti
Yağ Miktarı

Konserve Bitkisel Sıvı Yağlı Taze Fasulye – Hazır Yemek

Ürün Standart No : TS 2670

Analizler
Duyusal Analiz
Kalay
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Yabancı Madde
Kabın Dolum Oranı
Mikrobiyolojik Özellikler 
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Tepe Boşluğu Oranı
Tuz
Yağ Cinsi Tespiti
Yağ Miktarı
Konserve – Etli Taze Fasulye – Hazır Yemek

Ürün Standart No : TS 2698

Analizler
Duyusal Özellikler
Yabancı Madde
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Fasulye parçalarının uzunluğu
Kurşun
Kalay
Demir
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Et veya kıyma kütlesinin süzme kütlesine oranı
Kabın Dolum Oranı
Mikrobiyolojik Özellikler 
Tuz
Toplam yağ
Konserve – Etli Kuru Fasulye – Hazır Yemek

Ürün Standart No : TS 2699

Analizler
Duyusal Özellikler
Yabancı Madde
Kurşun
Kalay
Demir
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Kutu Dolum Oranı
Çatlamış danelerin oranı
Kırılmış danelerin oranı
Kuşbaşı et veya kıyma oranı
Dane büyüklüğü
Tuz
Toplam yağ
Konserve – Etli Türlü – Hazır Yemek

Ürün Standart No : TS 2700

Analizler
Duyusal Özellikler
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Süzme Kütlesindeki sebze çeşitleri kütlelerinin
sebze kütlesine oranı
Yabancı Madde
Kurşun
Kalay
Demir
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Kabın Dolum Oranı
Mikrobiyolojik Özellikler 
Tuz
Toplam yağ
Balık Konserveleri – Kutulanmış

Ürün Standart No : TS 353

Analizler
Boyar Madde Aranması 
Çeşit Özellikleri
Kalay
Duyusal Özellikler
Kutu Dolum Oranı
Mikrobiyolojik Özellikler
pH
Tepe Boşluğu
Tip Özellikleri
Vişne Konservesi

Ürün Standart No : TS 3726

Analizler
Asitte Çözünmeyen Kül
Çözünür Katı Madde
Süzme kütlesinde istenmeyen parça sayısı
Boyar Madde Aranması 
Kalay
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Tepe Boşluğu
Dolum Oranı
Duyusal Özellikler
Mikrobiyolojik Özellikler 
Özürlü Tane
Süzme Kütlesi 
Toplam Asitlik
Yabancı Madde
Bezelye Konservesi

Ürün Standart No : TS 382

Analizler
Alkolde Çözünmeyen Maddeler
Duyusal Özellikler
Kutu Doldurma Oranı
Kalay
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Mikrobiyolojik Özellikler
Tepe Boşluğu
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Yabancı Madde
Kusur Toleransları
Boy Özellikleri
Tuz Oranı
Et Konservesi (Kutulanmış)

Ürün Standart No : TS 7359

Analizler
Mikrobiyolojik Özellikler 
Nişasta
pH
Protein
Rutubet
Tuz
Yağ
Konserve Bitkisel Sıvı Yağlı Nohut – Pilaki – Hazır Yemek

Ürün Standart No : TS 8761

Analizler
Duyusal Özellikler
Kutu Dolum Oranı
Mikrobiyolojik Özellikler 
Süzme Kütlesindeki Nohut ve elek altına geçen miktarı
Kalay
Demir
Kurşun
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama 
Elek analizi
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Tuz
Yağ miktar tayini
Yağ Cinsi Tespiti
Mantar Konservesi

Ürün Standart No : TS 5312

Analizler
Duyusal Özellikler
İşaretleme Kontrolü
Kabın Dolum Oranı
Kalay
Demir
Kurşun
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama
Mikrobiyolojik Muayene 
Maya-Küf
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı
Toplam Asitlik
Tuz
Tip özellikleri
TEKLİF ALIN
TELEFON
E-POSTA