Ürün Standart No : TS 10930
Duyusal Özellikler |
Köfte, patates ve havuçların boyutları |
Kutu dolum oranı |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Süzme kütlesinin net kütleye oranı |
Süzme kütlesindeki köfte ve sebzeler oranları |
Kalay |
Tepe Boşluğu oranı |
Tuz |
Yağ |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 10931
Boy özellikleri |
Çatlamış Tane Oranı |
Duyusal Özellikler |
Et ve Bezelye oranları (her bir oran için ayrı ücret alınır) |
Demir |
Kalay |
Kurşun |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Kabın Dolum Oranı |
Demir |
Kalay |
Mikrobiyolojik Özelilkler |
Süzme kütlesinin net kütleye oranı |
Tip Özellikleri |
Tuz |
Yabancı Madde |
Yağ |
Ürün Standart No : TS 12383
Asitte Çözünmeyen Kül |
Çözünür Katı Madde |
Kalay |
Kurşun |
Demir |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Duyusal Özellikler |
Kabın Dolum Oranı |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Süzme Kütlesin oranı |
Tuz |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 12399
Kutu doldurma oranı |
Süzme Kütlesindeki Havuç oranı |
Süzme kütlesindeki:Patates |
Süzme Kütlesindeki:mısır |
Süzme kütlesindeki:bezelye |
Süzme Kütlesindeki:diğer sebzeler |
Süzme kütlesinin net kütleye oranı |
Tuz (dolgu sıvısında), %(m/v) |
Duyusal Özellikler |
Yabancı madde |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 13208
Duyusal Özellikler |
Kalay |
Kurşun |
Demir |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Kutu Dolum Oranı |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Protein |
Süzme Kütlesinin net kütleye oranı |
Süzme Kütlesinin kuşbaşı et oranı |
Tuz |
Yağ Miktarı |
Ürün Standart No : TS 13209
Duyusal Özellikler |
Süzme Kütlesinin net kütleye oranı |
Kutu Dolum Oranı |
Kalay |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Konserve bileşenlerinin irilik tayini |
Süzme Kütlesinin et ve sebze oranı |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Protein |
Tepe boşluğu |
Tuz |
Yağ |
Ürün Standart No : TS 13210
Duyusal Özellikler |
Kutu Dolum Oranı |
Süzme Kütlesinin net kütleye oranı |
Süzme Kütlesinin et ve sebze oranı |
konserve bileşenlerinin irilik tayini |
Tepe boşluğu |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Protein |
Tuz |
Yağ |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 13552
Duyusal Özellikler |
Yabancı Madde |
Kabın Dolum Oranı |
Konserve bileşenlerinin irilik tayini |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Süzme Kütlesindeki Diğer Sebzeler Oranı |
Süzme Kütlesindeki Patates Oranı |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Tavuk Eti Oranı |
Tuz |
Yağ Miktarı |
Zedelenmiş Tavuk Etinin Toplam Tavuk Etine Oranı |
– |
Ürün Standart No : TS 13554
Duyusal Özellikler |
Kabın Dolum Oranı |
Yabancı Madde |
Tuz |
Süzme Kütlesindeki Bezelye veya Diğer Sebzeler Oranı |
Süzme Kütlesindeki Patates Oranı |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Zedelenmiş Etinin Toplam Ete Oranı |
Et Oranı |
Yağ |
Mikrobiyolojik Özellikler |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 1467
Alt ve/veya üste eklenmiş domates dilimlerinin süzme kütlesinin net kütleye oranı, |
Alınmamış Baş Kısmının Süzme Kütlesine Oranı |
Asitlik |
Bamyaların Boyu |
Duyusal Özellikler |
Kutu doldurma oranı, |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Tuz |
Yabancı Madde |
Ürün Standart No : TS 1468
Alt ve/veya üste eklenmiş domates dilimlerinin süzme kütlesinin net kütleye oranı, |
Duyusal Özellikler |
Kutu doldurma oranı, |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Tuz |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 1469
Asitlik |
Boy Özellikleri |
Kutu doldurma oranı |
Genel Özellikler |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Süzme kütlesinin net kütleye oranı |
Tuz |
Yabancı Madde |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 1470
Ambalaj Kontrolu |
Asitlik |
Metalik Maddeler (Not 2) |
Duyusal Özellikler |
Kutu Doldurma Oranı |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Sebzelerin süzüldükten sonra her birinin kütlesinin süzme kütlesine oranı(her bir sebze oranı için ayrı ücret alınır) |
Sebze kaynaklı olmayan yabancı madde |
Sebze kaynaklı yabancı maddelerin toplam kütlesinin, süzme kütlesine oranı, |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Tepe Boşluğu |
Titrasyon Asitliği |
Tuz |
Yabancı Kalıntıların Süzme Kütlesine Oranı |
Ürün Standart No : TS 1598
Dolgu Sıvısında Toplam Asitlik |
Duyusal Özellikler |
Kalay |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Kutu Doldurma Oranı |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Suda Çözünen Kuru Madde |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Tepe Boşluğu |
Yapay Boya Maddesi |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Tepe Boşluğu |
Titrasyon Asitliği |
Tuz |
Yabancı Kalıntıların Süzme Kütlesine Oranı |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 2664
Yağ Cinsi Tespiti |
Duyusal Özellikler |
Kabın Dolum Oranı |
Kurşun |
Kalay |
Demir |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Süzme Ağırlığındaki Barbunya Miktarı |
Tuz |
Yabancı Madde |
Yağ Miktarı |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 2665
Kurşun |
Kalay |
Demir |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Duyusal Özellikler |
Kabın Doldurma Oranı |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Süzme Kütlesindeki fasulye Oranı |
Tepe Boşluğu |
Yabancı Madde |
Yağ Cinsi Tespiti |
Tuz |
Yağ Miktarı |
Ürün Standart No : TS 2665
Duyusal Özellikler |
Kabın Dolum Oranı |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Kurşun |
Kalay |
Demir |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Yabancı Madde |
Tuz |
Yağ Cinsi Tespiti |
Yağ Miktarı |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 2669
Duyusal Özellikler |
Yabancı Madde |
Kabın Dolum Oranı |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Kalay |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Süzme ağırlığı oranı |
Tuz |
Yağ Cinsi Tespiti |
Yağ Miktarı |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 2670
Duyusal Analiz |
Kalay |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Yabancı Madde |
Kabın Dolum Oranı |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Tepe Boşluğu Oranı |
Tuz |
Yağ Cinsi Tespiti |
Yağ Miktarı |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 2698
Duyusal Özellikler |
Yabancı Madde |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Fasulye parçalarının uzunluğu |
Kurşun |
Kalay |
Demir |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Et veya kıyma kütlesinin süzme kütlesine oranı |
Kabın Dolum Oranı |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Tuz |
Toplam yağ |
– |
Ürün Standart No : TS 2699
Duyusal Özellikler |
Yabancı Madde |
Kurşun |
Kalay |
Demir |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Kutu Dolum Oranı |
Çatlamış danelerin oranı |
Kırılmış danelerin oranı |
Kuşbaşı et veya kıyma oranı |
Dane büyüklüğü |
Tuz |
Toplam yağ |
Ürün Standart No : TS 2700
Duyusal Özellikler |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Süzme Kütlesindeki sebze çeşitleri kütlelerinin sebze kütlesine oranı |
Yabancı Madde |
Kurşun |
Kalay |
Demir |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Kabın Dolum Oranı |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Tuz |
Toplam yağ |
– |
Ürün Standart No : TS 353
Boyar Madde Aranması |
Çeşit Özellikleri |
Kalay |
Duyusal Özellikler |
Kutu Dolum Oranı |
Mikrobiyolojik Özellikler |
pH |
Tepe Boşluğu |
Tip Özellikleri |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 3726
Asitte Çözünmeyen Kül |
Çözünür Katı Madde |
Süzme kütlesinde istenmeyen parça sayısı |
Boyar Madde Aranması |
Kalay |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Tepe Boşluğu |
Dolum Oranı |
Duyusal Özellikler |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Özürlü Tane |
Süzme Kütlesi |
Toplam Asitlik |
Yabancı Madde |
Ürün Standart No : TS 382
Alkolde Çözünmeyen Maddeler |
Duyusal Özellikler |
Kutu Doldurma Oranı |
Kalay |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Tepe Boşluğu |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Yabancı Madde |
Kusur Toleransları |
Boy Özellikleri |
Tuz Oranı |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 7359
Mikrobiyolojik Özellikler |
Nişasta |
pH |
Protein |
Rutubet |
Tuz |
Yağ |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ürün Standart No : TS 8761
Duyusal Özellikler |
Kutu Dolum Oranı |
Mikrobiyolojik Özellikler |
Süzme Kütlesindeki Nohut ve elek altına geçen miktarı |
Kalay |
Demir |
Kurşun |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Elek analizi |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Tuz |
Yağ miktar tayini |
Yağ Cinsi Tespiti |
Ürün Standart No : TS 5312
Duyusal Özellikler |
İşaretleme Kontrolü |
Kabın Dolum Oranı |
Kalay |
Demir |
Kurşun |
Mikrodalga yakma ile numune hazırlama |
Mikrobiyolojik Muayene |
Maya-Küf |
Süzme Kütlesinin Net Kütleye Oranı |
Toplam Asitlik |
Tuz |
Tip özellikleri |